W.S.G. de Bruijn Gedragstherapie voor honden

  

Voorstellen

Welkom!

Van harte welkom op de website W.S.G. de Bruijn. Deze website is het gevolg van een jarenlange passie voor werken met honden. Ik ben één van de gelukkigen die van een hobby zijn beroep heeft kunnen maken.

Wij hadden thuis altijd honden die de taak hadden om het huis en erf te bewaken. Als kind probeerde ik deze honden al van alles te leren.

Vanaf mijn 14 e tot mijn 24 e heb ik ruim 20 cursussen-en trainingen gevolgd en meerdere wedstrijden afgelopen met in totaal 3 verschillende honden. (Sjaak, een Berner Sennen reu - Sjef, een Tervuerense herder reu - Baldur een Oud Duitse Herder reu)

Sjef was een “moeilijke hond” en ik was onervaren in het trainen van honden. Uiteindelijk ben ik met Sjef bij een gedragstherapeut voor honden beland die me heeft geleerd hoe ik met Sjef om moest gaan en hoe ik Sjef het beste kon trainen. Vanaf dat moment was Sjef een fantastische hond en was mijn interesse gewekt in het trainen en begeleiden van “moeilijke honden”.

Vanaf mijn 17e ben ik gaan lesgeven op een hondenschool en heb ik de instructeursopleiding gevolgd. Een droom die uitkwam.

Het werd me duidelijk dat mijn passie met name lag in het één op één begeleiden van mens en hond. Dit heeft ervoor gezorgd dat ik in 2012 ben gestart met de opleiding tot gedragstherapeut voor honden.

Opleidingen:
2009 - 2009: O&O -  instructeursopleiding 

2012-2014:  Martin Gaus academie - Kynologisch gedragstherapeut

Relevante werkervaring:
2008 - 2012:  Instructrice algemene hondenschool

2012 - 2013:  Instructrice algemene hondenschool

2014 - heden: Eigenaar bij W.S.G. de bruijn / Kynologisch gedragstherapeut

2019 - heden:  Docent bij de Martin Gaus academie te Lelystad


 

 
Opbellen
E-mail
Info