W.S.G. de Bruijn Gedragstherapie voor honden

  

Nieuws

Nieuws


Terug naar overzicht

08-02-2016

De leukste aanmelding tot nu toe ! :)

Mijn naam is Kaj en ben een grote hond van vijf jaar oud.

De rede dat ik u deze brief schrijf is vanwege het volgende:
Wij wonen op een woonboot aan het jaagpad. Het is gezellig druk met allemaal andere hondjes. Dat is op zich prima, maar ik vind eigenlijk dat het hele jaagpad en de wegen daaromheen van mij zijn. Zodra ik wordt uitgelaten door mijn baasje, en ik zie een andere hond op mijn terrein, dan ren ik daar met een enorme vaart op af en jaag hem de stuipen op het lijf.
Zo! Denk ik dan, ‘ze moeten weten dat dit mijn terrein is’.

Ik ben een tevreden hond en leidt op zich een prima leventje, maar ik geloof dat mijn baasjes daar anders over denken. Omdat ik een hond ben versta ik mensentaal natuurlijk niet zo heel goed, maar ik vang wel eens iets op.
Doordat er steeds honden op mijn jaagpad lopen ben ik niet zo aardig voor mijn omgeving en ik merk dat mensen een beetje een hekel aan mij, maar nog erger mijn baasjes beginnen te krijgen. Wekelijks moet mijn baasje weer naar de bloemenwinkel om ergens een bosje bloemen te brengen om dat ik zo te keer ben gegaan.
En zo snijd ik mijzelf dus in mijn poten.

Ik weet dus dat er ergens iets niet goed gaat, maar ik weet ook niet hoe ik dit moet verbeteren. Ik heb uw naam wel eens horen vallen, dus ik dacht ik stuur u eens een mailtje om te kijken wat er aan mijn gedrag te doen valt. Ik wil mijn leven heel graag ‘verbeteren’, maar daar heb ik geloof ik een beetje hulp bij nodig.

Alvast hartelijk dank.Terug naar overzicht 

   


 

 
E-mailen
Bellen
Info
Instagram