W.S.G. de Bruijn Gedragstherapie voor honden

  

Gastenboek 

15 berichten op 2 pagina's
Chantal vd Riet
10-10-15 13:37:52
Wij hebben een ontzettend fijne en leerzame les gehad met Gizmo kruising herder/boerenfox.
Gizmo word heel nerveus van veel dingen en hier hebben wij super tips voor gehad.

Wij gaan hier hard mee aan het werk en hopen dat hij uiteindelijk ook rustig kan blijven met de papegaai

Willemijn heel erg bedankt voor je tips en de goede uitleg

Chantal en Jan
Edward Bokken
02-10-15 20:44:16
Hoi Willemijn, twee vliegen in één klap. Jij een mooie bedrijfsfilm en wij een hond "Reza"de hoofdrolspeelster weer keurig aan de riem zonder uithaal naar auto's. Bedankt voor de samenwerking en de therapie. Veel plezier met je film en zaken doen. groet Edward VSB Videoproducties en baasje van Reza.
Miranda van der Horst
08-06-15 13:58:39
Majhna is een intelligente pomeriaan die subtiele hints geeft van wat ze nodig heeft. Deze hints werden de eerste maanden door ons niet gezien en opgepikt. Hierdoor werd ze tamelijk onzeker. Inmiddels hebben wij onder jouw vakkundige begeleiding deze hints leren zien en weten we wat we er mee kunnen doen. Van een onzeker hondje is het nu een bruisende, levendige en vooral hele lieve en goed luisterende hond geworden waar we een hele goede band mee hebben.
Onze dank is enorm.
Danielle Jopse
08-11-14 11:35:36
Hoi,
Ik ben bij jou terecht gekomen omdat mijn Toller Woezel vreselijk blafte naar andere honden..
Na jou advies over waarom hij zo doet en hoe ik dit kan herkennen en natuurlijk de training, is Woezel veel minder gaan blaffen!
Vandaag met jou hond erbij ging het zoveel beter dan ik had gedacht!!! Super trots op Woezel! En met veel trainen komen we er wel! Groetjes Danielle en Woezel
Desiree Jakobs
06-10-14 14:01:10
Beste Willemijn,
Het gaat al een stuk beter met Elis loopt echt al rustiger aan de lijn, we oefenen zoveel mogelijk en komen straks weer naar je toe om verder te oefenen, heel veel succes met je nieuwe bedrijfje, website ziet er goed uit hoor, groetjes Desiree en Elis de fox -terrier
Tonen: 5  10   20
 
E-mailen
Bellen
Info
Instagram